Veere 2017

Bed and Breakfast Theetuin
Dinsdag 25 april vertrekken we naar het volgende adres. Het Bed and Breakfast Theetuin in Veere. Dit is gelegen in een prachtige Zeeuwse woonboerderij uit 1885 en ligt enkele kilometers buiten Veere. Lekker in de natuur.

We arriveren rond het middaguur op dit adres. We parkeren de auto en lopen door de natuur naar Veere. 

Hoewel het vakantie is, is het in Veere heel rustig. Dit hebben we in de zomervakantie wel eens anders meegemaakt. Het voordeel is dat we het dorp beter kunnen bekijken. Na een koffiepauze lopen we verder rondom het dorp. Door de Zeeuwse knooppuntroute komen we langs de vestingwallen.

Aan het einde van de middag eten we in Eeterij Suster Anna. Daarna wandelen we terug naar ons Bed and Breakfast.

Het ziet er mooi uit en is in de stijl van de boerderij gemaakt. Lowie heeft vandaag veel energie verbruikt. Hij heeft zo gerend, geklommen en gesprongen. Ook kreeg hij veel prikkels van de nieuwe dingen die hij heeft gezien. Onderweg liepen we door een tunnel, langs schapen en kippen. Met een veerpontje voeren we over het water. Hij hield zich dapper, maar 's avonds is hij total loss en valt hij snel in slaap.

Na een heerlijk verzorgd ontbijt gaan we weer een dag op pad. Met de auto rijden we door Vrouwenpolder, Oostkapelle en Domburg.
We parkeren de auto achter Domburg vlak bij de zee. We lopen over het strand terug naar Domburg. Lowie loopt sommige stukken los. Hij speelt, huppelt en rent achter zijn bal aan. Soms lijnen we hem aan om te voorkomen dat hij achter galopperende paarden aangaat. Hij houdt ons in de gaten en luistert goed als we hem terug roepen.

Op de terrassen, die we aandoen, ligt hij heerlijk van het zonnetje te genieten. De terugwandeling lopen we boven over de duinen in plaats van over het strand. Het is vloed en de zee golft tot aan de strandpaviljoenen. 's Avonds eten we in Veere. Lowie ligt onder de eettafel en het lukt hem niet zijn ogen open te houden. Hij is door zijn energie heen. Terug bij het Bed and Breakfast drinkt en eet hij wat. Daarna valt hij op zijn handdoek zo weer in slaap.
's Ochtends worden we weer met een heerlijk ontbijt verwend. Daarna verzamelen we onze spullen. Het is tijd om naar ons volgende adres te gaan. We gaan naar de Verbeke Foundation in België.